Situació

Com arribar?

L’Hostalnou de Bianya es troba a 7 quilòmetres d’Olot, a 25 de Besalú i a 30 de Ripoll. Aconsellem que als cercadors de localització demaneu per l’Hostalnou de Bianya.

Hi ha tres opcions per arribar a Mas el Guitart:

  1. Autopista AP-7 direcció Girona. Sortida 6 sortida Olot. Autovia direcció Banyoles. Direcció Besalú-Olot. Quan s’arriba a Olot, direcció Camprodon. Seguint la N-260 passereu per la Canya i Llocalou fins el nucli de l’Hostalnou de Bianya, punt quilomètric 89.Trencar a l’esquerra. La casa queda a 800 metres.
  2. Autovia de Vic, direcció Olot per Túnel de Bracons (Sortida 69). A l’entrada d’Olot anar a totes direccions fins trobar l’indicador de Camprodon-Ripoll. Passareu per la Canya i Llocalou fins el nucli de l’Hostalnou de Bianya, N-260 punt quilomètric 89.Trencar a l’esquerra. La casa queda a 800 metres.
  3. Direcció Vic, Ripoll, Sant Joan les Abadesses. Entre Sant Joan les Abadesses i Sant Pau de Seguries hi ha una rotonda que porta cap a Olot i la Vall de Bianya, tot passant pels túnels de Collabós. Després dels túnels, a 8 quilòmetres, arribareu a l’Hostalnou de Bianya, N-260 punt quilomètric 89.Trencar a la dreta. La casa queda a 800 metres.

Un cop a l'Hostalnou de Bianya: S’ha de travessar la plaça Joaquim Burch en direcció a la muntanya. 300 metres més enllà hi ha un trencant a mà dreta que porta a Mas el Guitart. El camí, totalment asfaltat, va en direcció a Mas el Guitart, situat 100 metres amunt de l’església romànica de Santa Margarida de Bianya.

Per arribar a Olot amb transport públic des de Barcelona s'han d'utilitzar els serveis de la companyia d'autobusos TEISA. Telèfons: 972 260 196 – 93 215 35 66. Pàgina web: www.teisa-bus.com