El Mas

Hi ha constància documental de la casa des del 1595. A final del segle XIX, el mas ja formava part de la casa pairal de la Riba de la Vall de Bianya, que pertanyia a un avantpassat de la Lali, l’actual propietària.

L’any 1989, els darrers masovers van marxar, i des de llavors comença el procés de rehabilitació de la finca. Primer consolidant l’estructura i més tard reformant els seus interiors. L’any 1992, la Lali i el seu marit, en Toni, s’instal·len a viure en el mas. Rehabilitar-lo ha estat un treball constant.

Compartir aquest paradís amb altres persones és el motiu pel qual Mas El Guitart és des de 1995 una casa de turisme rural.

La seva situació privilegiada, dins d’un espai natural de gran bellesa amb vistes a la vall i al Pirineu, marca la vida dels seus habitants però també la dels hostes que visiten aquest territori.

img/videos/11459157.jpg img/videos/11000034.jpg img/videos/13016160.jpg img/videos/13015739.jpg
img/paisatge/mini/1-masia-19.jpgimg/paisatge/mini/2-masia-16.jpgimg/paisatge/mini/3-masia-17.jpgimg/paisatge/mini/4-masia-18.jpgimg/paisatge/mini/5-masia-9.jpgimg/paisatge/mini/6-masia-20.jpgimg/paisatge/mini/7-mas-guitart-animals.jpgimg/paisatge/mini/8-mas-guitart-exterior-pati-noia.jpgimg/paisatge/mini/9-mas-guitart-portada-descobrir.jpgimg/paisatge/mini/cabanya-exterior.jpgimg/paisatge/mini/cabanya-exteriors.jpgimg/paisatge/caseta-massatges.jpgimg/paisatge/mini/detall-barana.jpgimg/paisatge/mini/facana-sud.jpgimg/paisatge/mini/general-piscina.jpgimg/paisatge/mini/graner-sala-estar-planta-baixa-1.jpgimg/paisatge/mini/hamaca.jpgimg/paisatge/mini/jardi-piscina.jpgimg/paisatge/mini/jugant-a-pilota.jpgimg/paisatge/mini/panoramica.jpgimg/paisatge/mini/pou-nit.jpgimg/paisatge/mini/sala-estar.jpgimg/paisatge/mini/sala-estar_2.jpgimg/paisatge/mini/sta-margarida-de-bianya.jpgimg/paisatge/mini/voltants-el-guitart.jpg